Ønsker du en kick start 💥 i 2023 ? Da bør du investere i trening for dine medarbeidere «Nå»📘📗📕📒

Salg er kunnskap og kunnskap i salg er økt omsetning. Vi sertifiserer dine selgere i alle ferdigheter som er nødvendig for å bli en bestselger.

I dette kurset lærer om de 24 ferdighetene en selger må kunne får å kunne følge opp kunden gjennom alle de 6 salgsfasene i et salg. Vi går grundig gjennom alle salgsfasene og gir deg tips og nyttige erfaringer på veien.

Gjennom dette kurset vil du lære om:

Planleggingsfasen, behovsfasen, løsningsfasen, avsluttingsfasen og oppfølgingsfasen i en salgsprosess.

Vi har delt hver fase in i 4 deler der du får konkret kunnskap om hva du bør gjøre og ikke gjøre.

I tillegg vil du lære om de vanligste kundetypene og hvordan du skal kommunisere med dem gjennom hele salgsprosessen.

Gjør du det du lærer i dette kurset vil det forbedre hvor mange salg du lukker dramatisk. Kurset er også lagt opp digitalt i tillegg til klasseromsundervisning.

Du får du en godkjent fagbok av oss.

Du får tilgang til en stor verktøy kasse med oppgaver innen salg & service så du kan øve deg alene eller sammen med kollegaene dine.

Vi har også en sluttprøve og du får et diplom/ sertifisering.

Mere info på:

SalesLearning.Online

eller KayEllingsen.no

Vennlig hilsen

Kay Ellingsen🍒

Salg og leder coach  

Fagbokforfatter – Headhunter

91000 744

Kay.Elling@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s