Hvorfor blir ikke selgere trent på måten de lærer best?

Har du noen gang tenkt på hvordan du tilegner deg ny kunnskap? Vi er alle forskjellige, også når det kommer til det å lære.

Auditive personer liker å lære ved å lytte. Dersom du har lett for å huske det som er blitt sagt på forelesning er det sannsynlig at du har en auditiv læringsstil.

Visuelle personer husker best det de har lest og sett på bilder.Dersom du husker det du har lest i pensum, og har lett for å se for deg overskrifter og modeller fra lærebøkene er det sannsynlig at du har en visuell læringsstil.

Taktile personer liker å ta og føle på ting, og kinestetiske personer liker å være i bevegelse når de lærer. Dersom du husker best det du har lært ved å løse oppgaver, skrive selv, ta notater og lage tankekart, eller ved å diskutere stoffet med andre, er det sannsynlig at du har en taktil/kinestetisk læringsstil.

Ved å bli bevisst på hvordan man best tilegner seg ny kunnskap kan man tilpasse arbeidsmetodene. Kanskje du vil ha større utbytte av å løse tidligere eksamensoppgaver enn av å lese pensum fra perm til perm? Kanskje du vil ha større utbytte av å se på modeller i lærebøkene enn av å diskutere stoffet med andre studenter? Kanskje du vil ha større utbytte av å lage tankekart enn av å repetere forelesningsnotater?

Og for å repetere:

Det viktigste med kursene er at de er lagt opp for alle type mennesker, altså de visuelle nyskapende kreative lærer på å se (live), mens de auditive-hørsel motiverte lærer av å høre og skrive, mens de som er ta/føle på mennesker (praktikere) lærer best ved å ta å kjenne på, altså fysiske samlinger med trening trening på innholdet.

7 av 10 selgere er nyskapende og kreative – de fikk antakeligvis ikke karakteren 6 i fysikk, kjemi og matte. Her tilrettelegger vi trening for best læring ved å bruke sansebasert trening.

Dette er den desidert beste måten å overføre fagkunnskap og læring på. Be om å få tilsendt et innholdsrikt utviklingsprogram.

📞 på 91000 744 kay.elling@gmail.com

Kay Ellingsen 🍒 KayEllingsen.no Next1.no

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s