Selgeren ringer ikke nye kunder 📞 Nyttårstips 💥

Du trenger humoristisk sans om du skal overleve i denne bransjen. Du lykkes i å ringe ukjente kunder når du har et snev av selvironi.

Alt du da behøver å gjøre, er å overdrive dine verste frykter til det absurde:

Ojsann. Er det ikke helt utrolig hvor fantastisk flink jeg er til å lukte at alle mine ukjente kunder bare sitter og venter på at jeg skal ringe, kan du si til deg selv.

De bare sitter der og venter slik at de kan få meg til å føle meg
liten og betydningsløs. Og så kan du fortsette din fantasi ut i det absurde med bred pensel og tykke strøk.

Se for deg hvordan kunden i den andre enden kommer gjennom telefon-ledningen for å ta deg. Og snakker du i en mobiltelefon, vil du kunne se hvordan kunden flyr opp i lufta og kommer gjennom eteren som en supermann for å filleriste deg.

Supermann er rå til å ta folk som gjør noe galt. Og det er jo din skyld at kunden blir irritert og sint. Ikke sant?

Det er mange selgere og service-medarbeidere som har
blitt drept av illsinte kunder.

Salg og service er det farligste yrket som finnes! Ta alle de vonde følelsene en etter en og overdriv dem til det absurde.

Overdriv helt du må hengi deg til latteren. Da er tidspunktet kommet. Du kan gi slipp på din telefonfobi. Du ler den ut av hodet ditt. Og den tør aldri komme tilbake. For den vet at du ler av den.

Overdrivelsen får din oppfatning av virkeligheten til å virke helt absurd.

Ingen kunder sitter bare og venter på at selgere skal ringe.
Ingen kunder kan krabbe gjennom ledninger eller fly gjennom lufta. Det skjer på film, ikke i virkeligheten.

Din fantasi lurer deg. Plasser fantasien der den hører hjemme. Pakk den inn og kast den. Om kunder skulle ha det sadistiske behovet for å tråkke på selgere, hvordan kan de vite at akkurat du har et svakt punkt i forhold til å føle seg liten? Du har jo ikke fortalt dem det?

Ukjente kunder har helt sikkert andre og langt bedre ting å foreta seg enn å sitte og vente på at de kan skremme redde telefonselgere. Nei, det er kunden som er redd, redd for deg som telefonselger. Og du vet at redde folk, ofte høres sinte ut.

De lever i sin verden og er opptatte av sine problemer. Du har ingen grunn til å forsvare eller tviholde på oppfatningen om at kunden er på jakt etter deg personlig. Det er all grunn til å revurdere tolkningen av negative erfaringen.

Gir du slipp på din gamle og hemmende tolkningen, blir du tryggere og får mer selvtillit.

Salgs-resultatene forbedrer seg.

Kay Ellingsen 91000 744

Hjemmeside: NordicBusinessAcademy.no

SalesLearning.Online

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Selgeren ringer ikke nye kunder 📞 Nyttårstips 💥

  1. Ivar Lie sier:

    Dette var utrolig bra kay!!! Midt o blinken. Hammeren traff midt på spikerhodet. Imponert. Skulle ønske noen hadde sagt dette til meg før. Tusen takk !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s