Takk for en god og fin tilbakemelding

 

image

Åpenhet, pasjon og drivkraft i kombinasjon med et ønske om å bidra til andres suksess

For en tid siden fikk jeg en veldig hyggelig, og overraskende invitasjon til Kick Off i Oslo. En invitasjon jeg satte stor pris på, selv om jeg ikke umiddelbart forstod hva som gjorde at «lille jeg» ble invitert til Kick Off med «de store gutta». Jeg elsker dog møte med mennesker, og gleder meg oppriktig over alle muligheter til å bli kjent med kreative sjeler som jeg kan dra lærdom av – så selvsagt måtte jeg takke ja!

Møtet med mennesker man beundrer (på avstand) kan best beskrives med skrekkblanda fryd – denne gang tok fryden raskt overhånd, og gikk over til begeistring og entusiasme. For sjelden har jeg møtt mer jordnære, optimistiske og engasjerte mennesker. Selv om mange burde være nevnt må jeg dra fram Kay Egil Ellingsen og Dr Stein Tyrdal. Takk for en varm velkomst i optimismens tegn, og for humor og oppriktig glede under noen få timer en fredag i april.

Jeg forlot arrangementet full av inntrykk, begeistring og glede. Ikke minst glede over en bunke visittkort fra engasjerte mennesker jeg muligens aldri hadde møtt om det ikke var for dere.

(Kay Egil Ellingsen var stadig med oppdateringer i forkant av arrangementet og påminte alle om å ta med mange visittkort til dagen).

For en forløsende hærlig innstilling – gjennom å samle alle disse vidunderlige mennesker som aldri tidligere har møttes og oppmuntre så inderlig til å skape nye kontakter gjorde jeg, og mange med meg akkurat det! TAKK!

For egen del møtte jeg slekt jeg aldri har møtt før, jeg møtte nye samarbeidspartnere og jeg møtte mennesker som ga meg muligheten til å bidra til deres suksess. Det venter flere møter med spennende mennesker neste gang jeg er på de kanter.  Helt fantastisk.

Jeg har tidligere nevnt i denne bloggen at mitt eget liv har gjort noen rundkast de siste årene, høyst ufrivillige sådanne – og utelukkende basert på min egen tillit til feil mennesker. Jeg falt hardt, og jeg falt dypt – men var veldig klar over at jeg ikke ville la erfaringene gjøre meg kynisk. Jeg vil stole på mennesker, jeg vil omgi meg med mennesker som drives av et oppriktig ønske om å bidra til andres lykke – uten å forvente noe tilbake!
Ønsker du å lese innlegget finner du det her «Følg din drøm»

Akkurat det gjorde møte med Raadhusgruppen ekstra sterkt for min del. Den medmenneskelighet, varme og oppriktige engasjement vi møttes av, ga meg fornyet tro på at vi mennesker vil hverandre godt!

Det finnes en vidunderlig,
mystisk naturlov som sier at vi
oppnår de tre tingene vi krever
av livet ? lykke, frihet og sinnsro
-når vi gir dem til andre?..

Derfor vil jeg rette en stor takk til disse vidunderlige mennesker som beviser det jeg tror på av hele mitt hjerte! Åpenhet, pasjon og drivkraft i kombinasjon med et ønske om å bidra til andres suksess skaper begeistring og entusiasme!

I samme begeistring og entusiasme vil jeg varmt anbefale bokserien Bestselgeren. Et fantastisk verk som setter ord på hvordan en super selger tenker, snakker og handler. Et verktøy som hjelper deg får det beste ut av dine ansatte, utifra deres forutsetninger. 3 år har Kay Egil Ellingsen og Stein Tydal brukt på prosjektet – jeg gleder meg til jeg har mulighet å gå på kurs!

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s