Bestselgerskolen inviterer til lansering av nettskole innen salg og servicekvalitet

image

Fil 02.11.2015, 18.46.38

Mandag den 11.januar 2016 blir det lansering av Bestselgerskolen hos Campus NooA – Offentlig godkjent nettskole.

For føste gang med utdannelse innen salg, service og Prestasjonsledelse.

Sted: Kunnskapssenteret i Asker – Drammensveien 915, 1385 Asker

Tid: fra klokken 12:00 til 14:00.

Det vil bli trukket ut 2 deltakere fra lanseringen som vil vinne:

1. utdannelse innen salg og servicekvalitet med 24 ferdigheter verdi Kr. 8.800.-

2.Utdannelse innen  service og kundepleie- verdig Kr. 5.950,- 

Påmelding til: Kay.elling@gmail.com.   eller +47 91721000. Hilsen fra Kay Ellingsen kursutvikler og opplæringsansvarlig Bestselgerskolen og Morten Paulsen Professor Campus NooA

(På en nettskole får du egen faglærer som følger deg gjennom studiene).

I tillegg til de 6 forskjellige utviklingsprogrammene vil Kay Ellingsen gå igjennom hvordan du kan få dine ansatte til å prestere samtidig som de er i arbeid. Det faglige innholdet som er godkjent finnes kun på denne skolen.

Morten Paulsen forteller og informere om fremtidens læringsplattformer for selgere og kundebehandlere.

Om Morten:

Morten Flate Paulsen var initiativtaker til at NKI startet med nettbasert utdanning i 1986[trenger referanse] og den første nettlæreren i Europa da han underviste fire nettstudenter i faget grunnleggende databehandling høsten 1987. I 2012 fikk han Norges Vels medalje for 30 års arbeide med utvikling av nettstudier ved NKI Nettstudier der han var utviklingsleder og professor i nettbasert utdanning.

Høsten 2012 startet han Campus NooA – et internasjonalt senter for nettstudier mens han jobbet som professor II i nettpedagogikk ved Høgskolen i Gjøvik.

Paulsen var President i European Distance and E-Learning Network (EDEN) fra 2010 til 2013 og medlem av forskningskommiteen til European Association for Distance Learning frem til november 2010. Han har sittet i styret for studiesenteret.no og var ansattrepresentant i NKIs styre i to perioder.

I 2009-2010 var han gjesteprofessor ved Universidade Aberta i Lisboa. Han var også tilknyttet Centre for Distance Education ved Athabasca University i Canada som Adjunct Professor fra 1999 til 2005.

Paulsen var redaktør for Nettskoleavisen i 12 år og regional kontaktperson for de internasjonale fagtidsskriftene IRRODL, EURODL og the Asian Journal of Distance Education. Han sitter også i redaksjonsrådet for seminar.net.

Paulsen er sivilingeniør fra NTH og har en doktorgrad i voksenpedagogikk fra Pennsylvania State University der der han også arbeidet for the American Center for the Study of Distance Education og opprettet et av de første fagtidsskriftene på internett. Det het DEOS – Distance Education Online Symposium og det første nummeret kom ut i 1991.

Velkommen skal dere være.

ps. Ta gjerne med deg din kollega.

Hilsen fra Kay og Morten

 

image

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s