Dedikert selger søkes inn i vårt team. Om du har «viljen» så skal vi gi deg «evnen»..

image

Dedikert selger søkes inn i vårt team. Du vil kunne være med å selge noe som er unikt, spennende og lærerikt. Vi har til nå ingen konkurrenter på faginnhold med lignende portal.

Om du har «viljen» så skal vi gi deg «evnen»..

Nordic Business Academy gjør det
mulig for ledere innen salg- og servicenæringen å løfte sine teams resultater med hjelp av noe av det mest spennende som har skjedd innen digital salgsmotivasjon og selgerutdanning.

image

Nordic Business Academy har med sin nye plattform erstattet kurs med utdanning. Gjennom 20 år har Kay Ellingsen videreutviklet og utdannet over 20 000 personer , denne kunnskapen er nå samlet i en digital verktøykasse som gir selgere og ledere løsninger til de utfordringene man møter i en hektisk salgshverdag.

Bestselgerskolen sikrer kvalitet i din videre utvikling.
Bestselgerskolen tilbyr en kombinasjon av motivasjon og utdanning som overgår dine forventninger.

Kombinasjonen av digital salgsmotivasjon og selgerutdanning vil gi deg og dine medarbeidere økt motivasjon og kvalitet i arbeidet som gjennomføres mot dine kunder.

Ps. Følg linkene nedenfor, så får du en liten smakebit i første omgang.
Kontakt;

Nordic Business Academy – Bestselgeskolen
Kay Ellingsen – 917 21000
Kay.elling@gmail.com
Opplæringsansvarlig – Forfatter
Kursutvikler og Foredragsholder.

Se link for mere innhold.

image

image

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s