Hva er det som gjør at dine underordnede synes det er attraktivt å jobbe for deg?

Du blir en effektiv leder slik du blir en effektiv selger. Du gir dine ”kunder” dvs. dine medar­beidere det de ønsker å få. Og hva er det?

For å bli oppfattet som effektiv av dine underordnede, skal du som sjef passe på å være autentisk dvs. ekte. Du skal være deg selv med dine feil, særegenheter og mangler.
Du skal begeistre med ditt engasjement slik es det er stas å jobbe i bedriften din.

Bidra til at dine underordnede jobber hardt og pres­terer stadig bedre. Du skal få alle ansatte til å føle at de jobber mot et felles mål og at de er fullverdige medlemmer av fellesskapet på jobben.

? Prestasjonscoachende spørsmål
• Hva er det som gjør at dine underordnede synes det er attraktivt å jobbe for deg?

• Ser du begeistringen i dine ansattes øyne
hver eneste dag?

• Får du dine ansatte til å føle at de jobber mot et viktig mål? • Hjelper du folk med å knytte bånd til
hverandre og bedriftens overordnede mål?

• Vet du selv hvorfor du er lederen

• Vet alle i din organisasjon til enhver tid hvorfor de er på jobb, hva som er målet med virksomheten, hvordan dere skal nå målet og hvorfor du er lederen?

Om du svarer vet ikke eller nei på noen av spørsmålene, hva kan du gjøre med det?
Attraktive arbeidsgivere beholder verdifulle medarbeidere.

Kay Ellingsen 🍒 91 000 744

Kurs: KayEllingsen.no

Rekruttering: Next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s