Er du en dyktig service person?

crisis

Kay Ellingsen –  Rainmaker Academy👩‍🎓👨‍🎓

Er du en dyktig serviceperson?

Karakterskala
1 = svakt nivå
2 = under forventet nivå
3 = på det jevne (middels)
4 = ganske godt nivå
5 = meget godt nivå
6 = topp (sjelden høyt) nivå

Tegn en ring rundt den score du gir deg selv:
Positiv og konstruktiv 1 2 3 4 5 6

Blid og vennlig overfor alle 1 2 3 4 5 6

Hjelpsom 1 2 3 4 5 6

Forståelsesfull 1 2 3 4 5 6

Trygg på deg selv 1 2 3 4 5 6

Kan jobben din 1 2 3 4 5 6

Har god intuisjon – «magefølelse» 1 2 3 4 5 6

Kan ta beslutninger ut over det rent 1 2 3 4 5 6 rutinemessige

Tåler ubehagelige situasjoner uten å miste 1 2 3 4 5 6 roen – eller effektiviteten

Kommuniserer enkelt og greit 1 2 3 4 5 6

Går sjelden i forsvar – uten at det er særdeles 1 2 3 4 5 6 god grunn til det

Unngår taktikk og manipulasjon 1 2 3 4 5 6

En god problemløser 1 2 3 4 5 6

SUMMEN AV DINE SCORES:__________

Har du gitt deg selv mindre enn 45 poeng, er jeg redd for at du kanskje heller bør velge en annen bransje enn en som krever god serviceholdning.

Har du gitt deg selv 45 – 50 poeng, kan det være rimelig håp for deg som serviceperson, men du må nok løfte deg litt etter håret.

Har du gitt deg selv over 50 poeng, begynner det å ligne på servicementalitet.

60 poeng og mer betyr at service er «din» bransje.

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s