Hvordan lærer en selger og service medarbeider best?

Vår nye digitale skole er tilpasset slik at de visuelle, auditive og ikke minst kinestetiske personer (praktikere) lærer best 👩‍🎓👨‍🎓

 • Læringstiler
 • Hjernehalvdelenes ulike funksjoner

En læringsstil defineres som: ”Hvordan den enkelte konsentrer seg og absorberer, bearbeider og beholder ny og vanskelig informasjon.

Pga enkeltpersoners ulike biologiske og egenutviklede egenskaper vil en læremetode som er effektiv for noen elever være ineffektiv for andre.

Modellen legger til grunn at:

 • De fleste er i stand til å lære.
 • Alle har sterke sider, men forskjellige mennesker har ulike styrker.
 • Ulike læringsmiljøer, materiell og oppgaver responderer til ulike sansepreferanser og gir ulike læringsstiler.
 • Den enkeltes sansepreferanser kan kartlegges. VAK.
 • Når opplæringen er tilrettelagt mht til deltakernes preferanser, oppnår de bedre resultater.
Ulike sansepreferanser
 • Auditiv = Auditive personer liker å lære ved å lytte.
 • Visuell = Visuelle personer husker best det de har lest og sett på bilder.
 • Taktil = Taktile personer liker å ta og føle på ting.
 • Kinestetisk = Kinestetiske personer liker å være i bevegelse når de lærer.

Modellen ble introdusert i Norge bare for få år siden. Interessen for læringsstiler har vært spesielt sterk i mange kommuner, f.eks. Skien, Kragerø, Asker og Bærum.

Skolene i Asker kommune har hatt positive gevinster av arbeid basert på læringsstiler. Dette skal gjelde elever med kinestetisk læringsstil som lærer bedre med å bruke føle- og berøringssans. I Asker har også elever som får velge miljø vist bedre konsentrasjon og utholdenhet. Det hevdes også at elever som får arbeide med sine ”sansemessige styrker” blir mer oppmerksomme og mer motivert for læring.

 

Læringsstilmodellen er spesielt velegnet til å tilpasse og individualisere undervisningen til salg og service personell.
Ta en titt på hvilke ferdigheter du har behov for i jobben (funksjonene)din og jeg vil skreddersy læring/trening hvor man faktisk lærer best mulig.

Kay Ellingsen🍒

91000 744
kay.elling@gmail.com
Du kan få en smakebit her:

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s