Hvilke av disse verdier har du?

image

Ta standpunkt til følgende utsagn. I hvilken grad gjelder de for deg. Angi i sirklene den
verdien som gjelder for deg på en skala fra 0 til 10 hvor 0 = gjelder overhodet ikke meg og 10 = gjelder meg fullt og helt.

❍ Jeg har respekt for andre mennesker holdninger, verdier, menneskesyn og virkelighetsoppfatninger. Gjennom å sette seg inn i hverandres synspunkter og verdier, er vi sammen om å utvikle oss som mennesker.

❍ Familie er viktig for meg, fordi den gir meg trygghet og fører til at det jeg gjør skaper mening. Jeg bidrar til at også andre kan ha det godt.

❍ Jeg setter rettferdig behandling av meg selv og andre svært høyt, og er derfor påpasselig med å gi andre konstruktiv tilbakemelding når det er nødvendig.

❍ Samarbeid med andre er viktig, fordi det gir meg kunnskap om andre mennesker og gjør det lettere å ta avgjørelser og finne frem løsninger som alle kan forplikte seg til.

❍ Det å ha nære venner er viktig for meg fordi jeg syntes det er viktig å ha et godt sosialt nettverk i tillegg til jobb og familie. Jeg er tilgjengelig for mine venner og syntes det er spennende når vi kan drøfte utfordringer i hverdagen og kan støtte hverandre.

❍ Ærlighet er viktig for meg, fordi det er selve grunnpilaren i livet, og det som gir meg den tryggheten jeg trenger for selv å kunne gi dette til andre.

❍ God helse og fysisk overskudd er
viktig for meg fordi jeg da kan takle
utfordrende oppgaver i hverdagen og yte mitt beste.

❍ Samarbeid med andre er viktig, fordi det gir meg kunnskap om andre mennesker og gjør det lettere å ta avgjørelser, og å finne frem til
løsninger som alle kan forplikte seg til.

❍ Å ha en familie som en kan ha det godt sammen med, tilfører energi og verdier som jeg har nytte av i arbeidet.

❍ Å skape et godt arbeidsmiljø er viktig for meg, da dette skaper trivsel, pågangsmot og man gleder seg til å starte på en ny arbeidsdag. Jeg ønsker selv å være en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø – gjennom å by på meg selv.

❍ Å samarbeide med andre er også
verdifullt for meg, fordi jeg da kan
diskutere ting med andre og bidra med egen kompetanse og kreativitet, slik at vi i felleskap kan utvikle vår kompetanse og vurderingsevne.

❍ Jeg synes det er viktig å ta ansvar og yte mitt beste.

❍ Jeg liker å ha det ryddig rundt meg. I jobbsammenheng vil orden resultere at arbeidet vil foregå på en rasjonell og mer effektiv måte.

❍ Jeg er glad i naturen og går ofte på tur. Dette gir meg overskudd slik at jeg kan takle utfordrende ting på jobb og i hverdagen og yte mer.

❍ Hvis vi i arbeidssammenheng ikke har opparbeidet tillit til hverandre blir dette svært lite konstruktivt og kan danne
grunnlaget for manglende effektivitet. Ved å være ærlig overfor andre oppnår du tillit, respekt og ansvar, noe som er viktige verdier for meg.

❍ Service er en verdi jeg setter høyt. Man blir aldri utlært, og det vil alltid være nye ting å strekke seg etter.

❍ Ærlighet er en viktig verdi for meg. Gjennom å være ærlig og oppriktig overfor mine omgivelser oppnår jeg respekt og tillit.

❍ Overskudd er for meg å ha mye energi og pågangsmot til å løse spennende oppgaver og utfordringer, både som
medarbeider og i privatlivet.

❍ Frihet til å utøve/praktisere egne
interesser gir meg mulighet til å hente overskudd og til å håndtere hverdagens spennende utfordringer og muligheter både på jobb og privat.

❍ Lojalitet er en vesentlig verdi for meg, og jeg legger derfor vekt på å utøve dette overfor både venner, familie,
arbeidsgiver og kolleger.

❍ Det å få utfordringer er vesentlig for meg. Det vekker viljen til stadig å ville videreutvikles og får meg til å strekke meg som menneske, både faglig og personlig.

❍ Læring er en verdi jeg setter høyt. Man blir aldri utlært, og det vil alltid være nye ting å strekke seg etter. Gjennom ny læring oppnår man innsikt og videreutvikler seg faglig, så vel som personlig.

❍ Anerkjennelse er viktig for mitt eget selvbilde, samt en inspirasjon og et signal om at jeg gjør ting riktig. På samme måte som jeg får anerkjennelse fra andre er jeg flink til å gi gode tilbakemeldinger i retur.

❍ Jeg stiller opp for mine nærmeste omgivelser ved behov. Det å vise omtanke, omsorg og kjærlighet skader ingen. Tvert imot bygger dette gode
relasjoner, tillit og gjensidig respekt. REF. Øvelser i verktøykassa Bok 4

Nordic Business Academy🍒

Kay Ellingsen 917tjueentusen

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s