Bli en bestselger

 

image

image

Bestselgeren er en bokserie på fire bøker om kommunikasjon innen salg, service og ledelse. Syv prosent av selgerne står for 80 prosent av salget. Bokprosjektet startet som en jakt på disse syv prosentene.

Hva er det unike med de syv prosent av selgerne som står for 80 prosent av salget? Forfatterne Stein Tyrdal og Kay Ellingsen har intervjuet en rekke dyktige selgere, salgs- og markedssjefer, gründere og salgstrenere, alle med årelang erfaring. Hva er beste praksis? Er det miljøet som former oss eller finnes det et eget salgsgen som noen har og andre ikke har? Er vi født serviceminded? Hva er det som kjennetegner de beste innen salg og service? Etter en reise som har tatt to år, foreligger resultatet i form av bestselgerserien på fire bøker. Bøkene er nyttige uansett hvilket yrke du har, for vi er alle selgere.

image

Hva fant vi? Vi fant at salg er kommunikasjon. Det er ikke bare kommunikasjon med din potensielle kunde, men også med deg selv. For dette er selve målet med det vi skriver; å inspirere deg til å bli den beste selgeren du har mulighet til å være. Vi kaller de dyktige selgerne for bestselgere. En bestselger har skjønt at salg er en troverdig blanding av kommunikasjon, følelser og teknikk.

image

Bokprosjektet ”Bestselgeren” er din personlige biblioterapi innen salg/service og ledelse. Biblioterapi er en terapiform som du får når du leser. Boklesing mellom kundebesøkene gjør deg bedre. Forskning på selvhjelpsbøker om tanker og følelser viser at terapeuter som foreskriver bøker til sine pasienter, oppnår bedre resultater enn de terapeutene som ikke gjør det. 86 prosent av pasientene rapporterte bedring når de leste selvhjelpsbøker mellom konsultasjonene. Når du leser ”Bestselgeren” vil du oppleve at du fungerer bedre i jobben din. Hvorfor? Jo, fordi kjøp og salg er følelser. Både du og dine kunder føler slik de tenker. Kunnskap endrer din tenkemåte. Og derved endrer du måten du føler på. Når du føler for salg, smittes kundens av lysten til å kjøpe.

Bestselgeren er hjertet i ethvert firma. Uten dyktige salgs- og servicemedarbeidere dør organisasjonen. Effektive selgere og gode servicemedarbeidere er avgjørende for bunnlinja. Med denne boken ønsker forfatterne å bidra til å heve statusen til selgeryrket. Vi vektlegger relasjonssalget. Vi formidler erfaringer og kunnskaper om fagfeltet salg og service. Samtidig gir vi deg suksesshistorier fra de dyktigste fagfolkene.

image

Ingen blir gode selgere bare ved å kopiere andre. Du må finne din egen stil. På veien må du tillate deg selv å prøve, feile og lykkes. Å stille seg selv spørsmål er en god metode for forbedring. Det er mer effektivt enn å få svaret servert på et fat. Hvorfor? Fordi spørsmål gir oppdagelser mens svar gir opplevelser. Hva er forskjellen? Opplevelse er å være med på noe. Det er en passiv læreform. Oppdagelser er aktiv læring. Oppdagelser engasjerer både høyre og venstre side av hjernen. De huskes bedre. De er våre egne.

For å lære effektivt, må du evaluere både dine følelser og dine erfaringer fortløpende. Om det du gjorde ble en suksess, vil det sannsynligvis bli suksess neste gang også. Gjør du mer av det samme, vil du lykkes enda bedre. Og blir det fiasko, spør deg selv: ”Hva var det som var annerledes denne gangen? Og hva kan jeg gjøre med det?”

 

image

Stiller du deg åpen for spørsmål, vil svarene komme. Kanskje ikke med en gang, men ofte mens du gjør noe annet. Kanskje etter en natts søvn. Kanskje i form av en drøm eller en plutselig klarhet. En sannhet eller en åpenbaring kommer ofte fra noe ubehagelig. I drømmen er det et ubehagelig vesen, et skremmende dyr eller et mareritt av en opplevelse som gir deg de gode svar. I folkeeventyrene er det et troll, stygge dyr eller skremmende folk som formidler budskapet. Sannheten er ofte ubehagelig når den banker på vår dør fordi den setter krav til oss. Krav som river oss ut av behaget og selvbedraget. En bestselger er interessert, åpen og spørrende til alt og alle – også til det ubehagelige. Still spørsmål og du får svar, ofte fra folk og i situasjoner du minst venter det. Lytt derfor til den ubehagelige kunden.

Du kan bestille bøkene her…(kobling kommer)

informasjon om bestilling og betaling får du gjennom å kontakte meg på:Kay.elling@gmail.com

eller: +47 917 21000

Kay Ellingsen – Opplæringsansvarlig – kursutvikler og forfatter. Bestselgerskolen.no og Campus NooA Offentlig godkjent nettskole.

Bok 1
Bestselgerens 24 ferdigheteter
288 sider

Bok 2
Bestselgerens kommunikasjon
298 sider

Bok 3
Prestasjonsledelse av bestselgeren
538 sider

Bok 4
Bestselgerens verktøykasse
326 sider

Bøkene (leksikonet) selges kun samlet
Pris kr 970,- for alle 4 Fagbøkene.

kr. 242,50 pr.bok.

Porto kr 180 tilkommer eventuelt i tillegg. Ps.Du kan også hente bøkene på kunnskapssenteret i Asker. Drammensveien 915, 1385 Asker.

  1. image

 

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s